4 port
500g fläskfilé
1 msk olja
salt och peppar
1 1/2 msk röd currypasta
4 dl kokosmjölk
1 burk ananansringar (ca550g)
Thainudlar
28og äggnudlar
1 msk olja
2 vitlöksklyftor
500g djupfrysta wokgrönsaker
150g shiitakesvamp eller valfri
(2 dl strimlad kinakål)
Garnering
salta jordnötter
1) Skär fläskfilén i 2cm tjocka skivor. Bryn dem i ljan. Salta, peppra och lägg i en gryta
2) Tillsätt currypasta och kokosmjölk. Låt grytan koka i 5 min. Skär ananasen i bitar och lägg dem i grytan.
3)Thainudlar: Koka nudlarna, låt dem rinna av
4) Hetta upp oljan i en wok el sktekpanna, pressa i vitlök och stek grönsakerna. Sstek svampen för sig. Blanda nudlar, grönsaker och kinakål. Strö över svampen
5)Strö jordnötterna över grytan
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar