200g Digisivekex
100g smält smör
1 burk kondenserad mjölk
3 st skivade bananer
2 1/2 vispad grädde
"osthyvlad choklad"
Lägg den oäppnade burken med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten.
Burken * måste vara helt täckt med vatten, fyll på efter hand.... Låt koka minst 3 timmar. (japp du läser rätt, det här är ingen efterrätt som går fort precis....men det är värt att vänta kan jag säga...) Smula kexen i matberedarn och bland det med smält smör. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant (ca 24 cm) Ställ kallt till tofféen är klar. Kyl den oöppnade burken i kallt vatten. Bred ut smeten över pajskalet. skiva bananer, vispa grädden och lägg på . Riv chokladen (+ev hallon)
tisdag 6 april 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar